| |     polski | english  
Naslovna
Repatriciacioni letovi Air Serbia

Obaveštavamo vas da Air Serbia počinje da organizuje repatriciacione letove na komercijalnoj osnovi za povratak državljana R. Srbije.                                         

Kako bi ste se prijavili na ove letove, potrebno je da odete na web stranicu: https://www.airserbia.com/informacije/letovi/repatrijacije . 

Na ovoj stranici možete pročitati sve važne informacije o letovima, kao i preuzeti formular, koji je potrebno da popunite. Popunjeni formular potrebno je skenirati zajedno sa prvom stranicom pasoša i poslati na e-mail:            repatriation@airserbia.com .                                         

Nakon što obavite kupovinu karte, potrebno je da o tome obavestite Ambasadu R. Srbije u Varšavi sa slanjem e-maila na adrsu embassy.warsaw@mfa.rs U mejlu, Ambasadi treba da prosledite skeniranu avio kartu zajedno sa skeniranom prvom stranicom pasoša, brojem telefona i e-mail adresom na koje možemo da vas kontaktiramo. Po dobijanju ove informacije Ambasada će o ovome obavestiti Graničnu policiju R. Srbije i zatražiti dozvolu za vaš ulazak na teritoriju R Srbije.

 

Verzija za štampu
Dijaspora
Konkurs za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu
Ponovljeni konkursi za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu
Repatriciacioni letovi Air Serbia
DIGITALNI SADRŽAJ IZ OBLASTI KULTURE
Finansijski vodič za povratnika - informisanje
Odluke o sufinasiranju пројеката
Informacija o novoj platformi RTS
Konferencija srpske medicinske dijaspore
Novi Sporazum MSP - MPNTR o organizovanju obrazovno-vaspitnog rada na srpskom jeziku
O dijaspori i Srbima u regionu
Klubovi
Mediji
Dopunska nastava
SPC
Projekti za dijasporu
Vojni memorijali