| |     polski | english  
Naslovna
Elektronska identifikacija (eID)

IZDAVANJE PARAMETARA ZA ELEKTRONSKU IDENTIFIKACIJU (ConsentID)
U Ambasadi Republike Srbije u Varšavi građani mogu da dobiju parametre za korišćenje mobilne aplikacije ConsentID. Zainteresovana lica bi trebalo najpre da otvore nalog na portalu eUprave https://euprava.gov.rs. Kada na email dobiju potvrdu o uspešnoj registraciji, u mobilni telefon će moći da instaliraju aplikaciju ConsentID (besplatno se preuzima sa Google Play) ukoliko žele da uslugama eUprave pristupaju preko svog mobilnog telefona. Nakon toga, u Ambasadi će dobiti parametre (QR kod), koji će im omogućiti da uslugama koje pruža portal eUprava pristupaju mobilnim telefonom.
Za dobijanje parametara potrebno je da građani dođu lično u Ambasadu i ponesu važeći identifikacioni dokument Republike Srbije (ličnu kartu ili pasoš). Konzularna usluga izdavanja parametara za elektronsku identifikaciju se ne naplaćuje.
Pored državljana Republike Srbije, elektronske usluge portala eUprava mogu da koriste i strani državljani, koji imaju privremeni boravak ili stalno nastanjenje u Republici Srbiji, odnosno poseduju evidencijski broj stranca (EBS) koji izdaje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.
 



Konzularne usluge
Elektronska identifikacija (eID)
Putovanje sa kućnim ljubimcimima
Putovanje maloletnih lica preko državne granice R. Srbije
Vize
RELAKSACIJA VIZNOG REŽIMA ZA DRŽAVLJANE TREĆIH ZEMALJA KOJIMA JE POTREBNA VIZA ZA ULAZAK U REPUBLIKU SRBIJU
Lista advokata u Republici Poljskoj koji govore srpski jezik
Procedura ulaska stranih državljana na ''Kosovo''
Putne isprave
Ulazak u Srbiju - vize
Državljanstvo
Druge konzularne usluge
Putovanja građana Srbije u inostranstvo
Formulari